Fotball
 

Hjem

 

 

På denne siden er det informasjon om min interesse for fotball.

Interesse for fotball har jeg som mange andre hatt siden jeg var liten. Favorittlaget i Norge har alltid vært Lyn. Jeg har verken bodd i området rundt Ullevål eller spilt på Lyn selv, men har alltid holdt med dette laget. En av de tingene jeg kan huske best fra guttedagene var kamper på Ullevål med Lyn, og også spesielt radio-overføringene fra Barcelona - Lyn i 1969. Det virker som Lyn har fått en ny driv og er på vei mot noe stort. Det er nå like før seriestart og det blir spennende hva som kommer til å skje i inneværende sesong. Jeg har sett en del av treningskampene og spesielt den mot hamkam var oppløftende. Annen omgangen der kan tyde på at dette kan bli riktig så artig. Det er mange unge spillere så det i seg selv kan jo gjøre at det kommer til å variere noe i prestasjonene. Det er jo blitt en vane å banke voff og det regner jeg med at skjer i år også. Det hadde jo vært moro å få tatt revansje mot brann. .

3 X LYN.

Utover det har jeg interesser i Bærum og Hønefoss ettersom jeg har gutter som spiller der. Tidligere var engasjert som trener i Grindvoll.

    I engelsk fotball har jeg fulgt med Sheffield United. Jeg har også vært så heldig å se laget på hjemmebanen Bramall Lane et god del ganger. Faktisk denne sesongen har jeg sett laget hele 6 ganger og et par av de gangene på bortebane. De holdt jo på å ta arsenal i cup'n. Jeg håper at Blades får "play off" plass og de klarer å rykke opp, men det blir nok "heavy".